Kína - Egyéni nagykörutazás
jelenleg 942.307 Ft

Kína - Egyéni nagykörutazás

Utazási csomag
Létrehozás időpontja: 2023. szeptember 7., csütörtök
Ref ID: 6471067
ár személyenként jelenleg
942.307 Ft
Utasonként, 2 felnőtt esetén
Létrehozás időpontja: 2023. szeptember 7., csütörtök

Részletes útiterv

26 nov.
Indulás: Budapest-Shanghai
Indulás
Lufthansa
Air China
Több légitársaság Több légitársaság
14:45 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
13:10 - Shanghai, Pudong (PVG)
+ 1 nap 15ó 25p 1 PC 1 Átszállás
LH
LH Lufthansa - LH 1339
14:45 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
16:30 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
Repülőjárat:  LH1339
Utasosztály: Economy
2ó 30p - átszállás itt: Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
CA
CA Air China - CA 936
19:00 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
13:10 - Shanghai, Pudong (PVG)
Repülőjárat:  CA936
Utasosztály: Economy
27 nov.
1. Shanghai
Maradjon innen:
Az úti célról: Shanghai egy modern város, amely a hatalmas Jangce folyó torkolatának déli részén található, és amelyet a Huangpu folyó kettéoszt. Kína egyik legnagyobb metropolisza, és a legkosmopolitább, legfejlettebb és legprogresszívebb városnak tartják Kína szárazföldi részén. Shanghai jó hely arra, ha betekintést szeretnénk nyerni Kína jövőjébe. Egy egész új felhőkarcolók városa épült a Pudong kerületben, beleértve az Oriental Pearl Tower-t, amely a város egyik jelképévé vált, és Ázsia egyik legmagasabb építménye, valamint a Shanghai World Financial Center, Ázsia harmadik legnagyobb épülete és a világ. A Jangce folyó nyugati oldalán található a Puxi terület, a város régebbi központi része. Puxi nagyon gazdag történelemmel rendelkezik, és itt találkozhatunk a város sok régi épületével és látványosságával, mint például a francia koncesszió, a Bund, a Yuyuan kert, a Jiu Qu híd, a Huxin pavilon és a templom. Shanghai Kína kosmopolita pénzügyi és kulturális központja. Shanghainak különleges keleti bája és friss nyugati stílusa van, ami mindenkinek tetszik. És ez is jó kiindulópont a közeli Jiangsu és Zhejiang tartományok vidéki és klasszikus látnivalóinak felfedezéséhez.
Bővebb információ
30 nov.
Indulás: Shanghai-Hongkong
China SSS
China SSS China SSS - 9C8715
9:15 - Shanghai, Pudong (PVG)
12:20 - Hong Kong, Hong Kong Intl (HKG)
3ó 5p Közvetlen Viteldíj: SpringSaver(R2)
Repülőjárat:  9C8715
Utasosztály: Economy
Díj neve: SpringSaver(R2)
30 nov.
2. Hongkong
Maradjon innen:
Az úti célról: Hongkong a Kínai Népköztársaság különleges közigazgatási régiója. Ez egy dinamikus kikötőváros és Ázsia egyik legfontosabb pénzügyi központja. Ez áll Kowloon, Hong Kong-sziget, az Új területek, és több mint 260 kis szigetek. A Hongkong-sziget lenyűgöző látképet mutat, és a legtöbb turista fő fókusza. Hong Kong az óceán, a szigetek, a modern felhőkarcolók, a régi templomok és a halászfalvak keveréke. A város szíve Victoria Harbor, amely Kowloont és Hongkong szigetét is elosztja és összeköti. Hongkong leghíresebb kilátása a Victoria-csúcsról, a Hongkong-sziget legmagasabb pontjáról származik, amelyet a Peak Tram ér el. A hongkongi látnivalók közé tartoznak a Lantau-szigeten található Tian Tan Buddha, Közép régi gyarmati épületei az egyedülállóan modern és tükrös tornyok, néhány érdekes múzeum, Kowloon és Mong kok sűrűn lakott területei, valamint Stanley és Aberdeen festői és békésebb területei. Az élettel és lélekkel teli város, Hong Kong elektromos légkört, élénk kulturális életet, ízletes konyhát, vásárlást, izgalmas éjszakai életet és még sok más meglepetést kínál, amelyek még a legigényesebb turistákat is lenyűgözik.
Bővebb információ
03 dec.
Jegyek
Seat-In-Coach: One-Day Macau City Tour from Hong Kong
Seat-In-Coach: One-Day Macau City Tour from Hong Kong
2 כניסהs ( Felnőttek 12-től 81 éves korig: 2 )
From 8 to 9 hours 08:00 Seat-In-Coach: One-Day Macau City Tour from Hong Kong
Vissza nem térítendő
Részletek
05 dec.
Indulás: Hongkong-Xi'an
Xiamen Airlines
Xiamen Airlines Xiamen Airlines
12:20 - Hong Kong, Hong Kong Intl (HKG)
19:35 - Xi'an, Xianyang (XIY) Alternatív repülőtér
7ó 15p 1 PC 1 Átszállás
MF
MF Xiamen Airlines - MF 382
12:20 - Hong Kong, Hong Kong Intl (HKG)
13:50 - Xiamen, Gaoqi (XMN)
Repülőjárat:  MF382
Utasosztály: Economy
2ó 30p - átszállás itt: Xiamen, Gaoqi (XMN)
MF
MF Xiamen Airlines - MF 8237
16:20 - Xiamen, Gaoqi (XMN)
19:35 - Xi'an, Xianyang (XIY) Alternatív repülőtér
Repülőjárat:  MF8237
Utasosztály: Economy
05 dec.
3. Xi'an
Maradjon innen:
Az úti célról: Xi’an egy történelmi város Kína Saanxi tartományában. Xi’an a Guanzhong-síkság központi részén fekszik, északon a Wei folyó, délen pedig a Qinling-hegység között. Ez egy harmonikus város, ahol a hagyomány és a modernitás egymás mellett áll. Xi’an hatalmas történelmi jelentőséggel bír, és néhány híres kínai látványosságot, valamint Kína legfontosabb régészeti lelőhelyeit tartalmazza. A város 13 dinasztia számára volt a főváros, és összesen 73 császár uralkodott itt, annyi történelemmel a talajban, ahol a város fekszik, nem csoda, hogy itt annyi történelmi rom, múzeum és kulturális emlék található. A legfontosabb látnivalók Xi’anban a Xi'an városfal, a világ legnagyobb városfala, a Nagy Mecset és a történelmi Qin Terra Cotta Warriors. De a város tele van történelmi emlékekkel, 72 császári sírral és palotákkal, templomokkal és számos más múltbeli emlékkel. Más jelentős helyszínek Xi'anban és környékén a Nagy és Kis Vadlúd Pagodák, amelyeket a Tang-dinasztia idején építettek. Xi'an otthont ad Kína egyik legjobb múzeumának, a Shaanxi Történeti Múzeumnak, amely kiemelkedő gyűjteményt tartalmaz a Kínát uralkodó különböző korai dinasztiák műtárgyaiból.
Bővebb információ
06 dec.
Jegyek
Terracotta Warriors Tickets Booking
Terracotta Warriors Tickets Booking
2 כניסהs ( Felnőttek 16-től 100 éves korig: 2 )
From 2 to 4 hours Entering Time 11:31-12:30
Részletek
07 dec.
Indulás: Xi'an-Peking
Air China
Air China Air China - CA1290
12:30 - Xi'an, Xianyang (XIY) Alternatív repülőtér
14:50 - Beijing, Capital Intl (PEK)
PREMIUM_ECONOMY 2ó 20p 20 KG Közvetlen
Repülőjárat:  CA1290
Utasosztály: Premium economy
07 dec.
4. Peking
Maradjon innen:
Az úti célról: Situated in northern China, Beijing is the capital of the People's Republic of China, the most populous country in the world. With a population of over 21million people, it is the nation's second-largest city after Shanghai. Beijing is a modern city of impressive new urban and commercial developments that looks towards the future but it is intrinsically linked to its imperial past. Beijing is renowned for its lavish palaces, ancient temples, and huge stone walls and gates. Its art treasures and important government and cultural institutions have long made the city a center of culture and art in China. The heart of the city and most important landmark is Tiananmen Square, the world's largest public square. The Tiananmen Gate separates the square from the Forbidden Palace, one of the city’s must-sees. The Forbidden Palace was the imperial palace during the Ming and Qing dynasties. Today it is known as the Palace museum and is one of the wonders of ancient China. Other Beijing’s main attractions are The Temple of Heaven, the Summer Palace and the ancient alleyway neighborhoods, where you can find traditional Beijing architecture, called Hutongs. Beijing is a good base to visit some of China’s major landmarks such as the Great Wall of China and the Ming Tombs. Some great world famous cultural and heritage sites, a thriving nightlife, great sporting facilities given as a legacy from the 2008 Olympic Games, great food such as Peking Duck, and good entertainment options like the Beijing Opera, make Beijing a fascinating city offering a lot to visitors.
Bővebb információ
09 dec.
Jegyek
Beijing Essential Full-Day Tour including Great Wall at Badaling, Forbidden City and Tiananmen Square
Beijing Essential Full-Day Tour including Great Wall at Badaling, Forbidden City and Tiananmen Square
2 כניסהs ( Felnőttek 12-től 100 éves korig: 2 )
9 hours 07:30 Beijing Essential Full-Day Tour including Great Wall at Badaling, Forbidden City and Tiananmen Square
Részletek
11 dec.
Indulás: Peking-Budapest
Vissza
Air China
Air China Air China - CA719
2:55 - Beijing, Capital Intl (PEK)
6:40 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
10ó 45p 1 PC Közvetlen
Repülőjárat:  CA719
Utasosztály: Economy
Megjegyzések:

Miért jó, hogy itt vagy és nálunk foglalsz?

        

Ezt a programot kedvedre alakíthatod:

dátumok, járatok, szállodák, programok – amit, csak szeretnél, amikor szeretnéd!

 

Kiválaszthatod a legjobb árakat:

számos szolgáltató áraiból találod nálunk a legkedvezőbbeket, egy helyen, nem kell neked összehasonlítgatnod az árakat és oldalakat.

 

Mi itt vagyunk mögötted:

az 1000 Út szakmai csapatának bármikor kérheted a segítségét, ha elakadnál vagy bizonytalan vagy, vagy utazás közben bármi kérdésed adódna, mindezt magyarul, hosszú várakoztatás és chatablakok nélkül telefonon vagy e-mailben.

 


Mit tartalmaz az ár? 


a repülőjegyet vagy jegyeket illetékkel és a megjelölt poggyásszala szállást a megjelölt szállodákban, kétágyas szobábana megjelölt ellátásta megjelölt transzfereket és fakultatív programokat (amennyiben szerepel az összeállított utazásban)

 


A fenti szolgáltatások az általunk összeválogatott csomagra vonatkoznak. TIPP: Frissítés után ellenőrizd, hogy az összes korábbi szolgáltatás bekerült-e az ajánlatba (szállás, transzferek, programok stb.) Ha valami hiányozna, a foglalás során hozzáadhatod az ajánlathoz.

 

Mit nem tartamaz az ár, de felmerülhet az utazás során?

Útlemondási biztosítást, utasbiztosítást, egyéb extra ellátás, további transzferek, feladható poggyászt, elsőbbségi beszállást, további programokat. 


FONTOS: az ár nem tartalmazza a beutazáshoz esetleg szükséges vízumokat, beutazási engedélyeket, regisztrációkat stb. Ezek országonként változhatnak, kérjük foglalás előtt tájékozódj az aktuális beutazási feltételekről, vagy keresd kollégáinkat az információval kapcsolatban.

 

Tetszik ez az utazás? Vagy valamit módosítanál? Akkor a módosítás gombra kattintva szabadon változtathatod: járatokat és szállást cserélhetsz, programokat vehetsz ki vagy adhatsz hozzá, és átütemezheted az egész utat egy számodra megfelelőbb időpontra. Csak a fantáziádon múlik, mit hozol ki belőle! Ha pedig pont ezt kerested, a foglalás gombra kattintva egy árfrissítés után le is foglalhatod a csomagot. A frissítés azért szükséges, mert ezekhez az ötletekhez nem készült fix foglalás, mindig az aktuálisan szabad helyek és árak alapján tudod lefoglalni az ajánlatot.


Foglalás után az árak már nem változnak!

 

Ha kérdésed van, hívd bátran kollégáinkat: +36 1 354 3996 vagy írj nekünk: booking@1000ut.hu-ra

Ha bizonytalan vagy, vagy csak kíváncsi rá kik is vagyunk és milyen csapat áll mögötted, ismerd meg kollégáinkat ide kattintva.

Foglalásod és utazásod velünk biztonságban lesz, hiszen tapasztalt munkatársaink minden kérdésedben segítenek majd, magyar nyelven a legjobb tudásuk szerint!

ár személyenként jelenleg
942.307 Ft
Utasonként, 2 felnőtt esetén
Módosítás
Foglaljon közvetlenül, változtatás nélkül
Az útiterv tartalma
Úti célok 4
Járatok 5
Szálláshelyek 4
Tevékenységek 3

Tippjeink az utazáshoz

Ezeket az utazásokat ajánljuk

További tippjeink