New York és Washington - Egyéni körutazás
jelenleg 537.078 Ft

New York és Washington - Egyéni körutazás

Utazási csomag
Létrehozás időpontja: 2024. február 15., csütörtök
Hivatkozási azonosító: 6339578
ár személyenként jelenleg
537.078 Ft
Utasonként, 2 felnőtt esetén
Létrehozás időpontja: 2024. február 15., csütörtök
úti célok: New York NY, Washington DC

Részletes útiterv

11 júl.
Indulás: Budapest-New York NY
Indulás
British Airways
American Airlines
Több légitársaság Több légitársaság
12:05 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
19:05 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
13ó 0p 0 PC 1 Átszállás
BA
BA British Airways - BA 6064
12:05 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
15:25 - Helsinki, Helsinki Vantaa (HEL)
Repülőjárat:  BA6064 Üzemeltető::  Finnair
Utasosztály: Economy
1ó 55p - átszállás itt: Helsinki, Helsinki Vantaa (HEL)
AA
AA American Airlines - AA 8985
17:20 - Helsinki, Helsinki Vantaa (HEL)
19:05 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
Repülőjárat:  AA8985 Üzemeltető::  Finnair
Utasosztály: Economy
11 júl.
1. New York NY
Maradjon innen:
Az úti célról: New York City is an international metropolis built on the shoulders of immigrants and their descendants. New York City is home to eight million people, and the city receives more than 50 million visitors per year. Your New York City tour should include sampling the food of hundreds of different cultures, and you can explore it easily on foot, by taxi, or via the famous subway system. A gift from the French people to the American people, the Statue of Liberty is a universal symbol of freedom and the city’s most famous landmark. Wall Street acts as the heart of big business being the home of the New York Stock Exchange. The Empire State Building looms over the Big Apple as the second-tallest building in the city, with the nearby Chrysler Building also dominates the landscape. Nearby is the headquarters of United Nations overlooking the East River and Grand Central Terminal, one of the busiest train stations in the world. No New York sightseeing is complete without a visit to Times Square. Take in its billboards, its many people, and its food, then cross over to Central Park, which comprises 850 acres of lakes and meadows, where to get away from the city buzz. You also have your pick of art and history museums, as well as the Reflecting Absence Memorial and Museum, where you can pay your respects to the victims of 9/11. Even though Manhattan houses most of the city’s landmarks, each of the districts of the city has its unique and distinctive personality worth exploring. From the historic streets of Brooklyn to Queens’s international cuisine, there is something for every type of person in the city. Most of all, New York is a city to have fun and indulge oneself. So, enjoy yourself, and get ready to take a bite out of the Big Apple. New York City has everything for everyone: architecture, art, cuisine, entertainment, shopping. It's all here.
Bővebb információ
11 júl.
Transfer
Transzfer John F Kennedy Intl (JFK)-ról Ace Hotel New York-ra

Privát

Standard Private Sedan (1-3) (Szedán)
  • Maximum várakozási idő: 60 perc
13 júl.
Jegyek
Statue of Liberty and Ellis Island Tour: All Options
Statue of Liberty and Ellis Island Tour: All Options
2 כניסהs ( Felnőttek 13-től 100 éves korig: 2 )
From 3 to 5 hours 09:00 Essentials 30-Min Tour
Vissza nem térítendő
Részletek
15 júl.
Indulás: New York NY-Washington DC
FlixBus
FlixBus - FLIXUS
13:00 - New York, NY, NYC Midtown (31st St & 8th Ave)
17:20 - Washington Union Station
4ó 20p Közvetlen
Utasosztály: Economy
15 júl.
2. Washington DC
Maradjon innen:
Az úti célról: Washington, D.C., hivatalosan a Columbia Kerület és közkeletűen Washingtonnak, "a Kerületnek", vagy egyszerűen D.C.-nek nevezik, az Egyesült Államok fővárosa. Az ország keleti partján, a Potomac folyó mentén található, és kizárólag az Egyesült Államok Kongresszusának joghatósága alá tartozik, ezért nem része egyetlen amerikai államnak sem. A Fehér Ház, szimbolikusan az ország legfontosabb épülete, ahol az amerikai elnökök több mint 200 éve élnek és dolgoznak. A washingtoni égboltot a Washington Emlékmű uralja. Ez az első amerikai elnök, George Washington tiszteletére állították. A világ minden tájáról ismert és figyelemre méltó neoklasszikus jelkép, a Capitolium, ahol az amerikai Szenátus és a Képviselőház ülésezik. A Nemzeti Székesegyház az Egyesült Államok legismertebb székesegyháza. Ez a gyönyörű épület számos nemzeti emlékszolgálat helyszíne volt. Az ország legfontosabb intézményei között, a Legfelsőbb Bíróság túrákat kínál, hogy megismerjük történetét és belső működését. Az Abraham Lincoln emlékére szentelt Lincoln Emlékművet 1922-ben fejezték be, és a görög templomok után mintázták. A lenyűgöző Kongresszusi Könyvtár a világ legnagyobb könyvtára, és körülbelül 90 millió archív anyagot őriz. A Jefferson Emlékmű Róma Panteonja után mintázott, és Thomas Jeffersonnak, az Egyesült Államok harmadik elnökének és az Alapító Attyáknak szentelték. D.C. levetkőzte korábbi, unalmas és veszélyes város hírnevét, és most olyan bevásárló-, étkezési és éjszakai életet kínál, amely méltó egy világszínvonalú metropoliszhoz. Az utazók új, izgalmas, határozottan kozmopolita és nemzetközi városként találják meg a várost.
Bővebb információ
16 júl.
Jegyek
DC Monuments and Memorials Night Tour
DC Monuments and Memorials Night Tour
2 כניסהs ( Felnőttek 13-től 100 éves korig: 2 )
3 hours 19:30 Standard Tour Bus
Részletek
17 júl.
Indulás: Washington DC-Budapest
Vissza
British Airways
British Airways British Airways
22:45 - Washington, Washington Dulles Intl (IAD) Alternatív repülőtér
17:00 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
+ 1 nap 12ó 15p 0 PC 1 Átszállás
BA
BA British Airways - BA 292
22:45 - Washington, Washington Dulles Intl (IAD) Alternatív repülőtér
11:05 - London, Heathrow (LHR)
Repülőjárat:  BA292
Utasosztály: Economy
2ó 25p - átszállás itt: London, Heathrow (LHR)
BA
BA British Airways - BA 874
13:30 - London, Heathrow (LHR)
17:00 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
Repülőjárat:  BA874
Utasosztály: Economy
Megjegyzések:

Miért jó, hogy itt vagy és nálunk foglalsz?

        

Ezt a programot kedvedre alakíthatod:

dátumok, járatok, szállodák, programok – amit, csak szeretnél, amikor szeretnéd!

 

Kiválaszthatod a legjobb árakat:

számos szolgáltató áraiból találod nálunk a legkedvezőbbeket, egy helyen, nem kell neked összehasonlítgatnod az árakat és oldalakat.

 

Mi itt vagyunk mögötted:

az 1000 Út szakmai csapatának bármikor kérheted a segítségét, ha elakadnál vagy bizonytalan vagy, vagy utazás közben bármi kérdésed adódna, mindezt magyarul, hosszú várakoztatás és chatablakok nélkül telefonon vagy e-mailben.

 


Mit tartalmaz az ár? 


a repülőjegyet vagy jegyeket illetékkel és a megjelölt poggyásszala szállást a megjelölt szállodákban, kétágyas szobábana megjelölt ellátásta megjelölt transzfereket és fakultatív programokat (amennyiben szerepel az összeállított utazásban)

 


A fenti szolgáltatások az általunk összeválogatott csomagra vonatkoznak. TIPP: Frissítés után ellenőrizd, hogy az összes korábbi szolgáltatás bekerült-e az ajánlatba (szállás, transzferek, programok stb.) Ha valami hiányozna, a foglalás során hozzáadhatod az ajánlathoz.

 

Mit nem tartamaz az ár, de felmerülhet az utazás során?

Útlemondási biztosítást, utasbiztosítást, egyéb extra ellátás, további transzferek, feladható poggyászt, elsőbbségi beszállást, további programokat. 


FONTOS: az ár nem tartalmazza a beutazáshoz esetleg szükséges vízumokat, beutazási engedélyeket, regisztrációkat stb. Ezek országonként változhatnak, kérjük foglalás előtt tájékozódj az aktuális beutazási feltételekről, vagy keresd kollégáinkat az információval kapcsolatban.

 

Tetszik ez az utazás? Vagy valamit módosítanál? Akkor a módosítás gombra kattintva szabadon változtathatod: járatokat és szállást cserélhetsz, programokat vehetsz ki vagy adhatsz hozzá, és átütemezheted az egész utat egy számodra megfelelőbb időpontra. Csak a fantáziádon múlik, mit hozol ki belőle! Ha pedig pont ezt kerested, a foglalás gombra kattintva egy árfrissítés után le is foglalhatod a csomagot. A frissítés azért szükséges, mert ezekhez az ötletekhez nem készült fix foglalás, mindig az aktuálisan szabad helyek és árak alapján tudod lefoglalni az ajánlatot.


Foglalás után az árak már nem változnak!

 

Ha kérdésed van, hívd bátran kollégáinkat: +36 1 354 3996 vagy írj nekünk: booking@1000ut.hu-ra

Ha bizonytalan vagy, vagy csak kíváncsi rá kik is vagyunk és milyen csapat áll mögötted, ismerd meg kollégáinkat ide kattintva.

Foglalásod és utazásod velünk biztonságban lesz, hiszen tapasztalt munkatársaink minden kérdésedben segítenek majd, magyar nyelven a legjobb tudásuk szerint!

ár személyenként jelenleg
537.078 Ft
Utasonként, 2 felnőtt esetén
Módosítás
Foglaljon közvetlenül, változtatás nélkül
Utazás összegzése
2 Felnőtt
Éjszaka 6
Az útiterv tartalma
Úti célok 2
Járatok 3
Szálláshelyek 2
Programok 2
Transzfer 1

Tippjeink az utazáshoz

Ezeket az utazásokat ajánljuk

További tippjeink