Shanghai és Peking - Egyéni körutazás
jelenleg 383.920 Ft

Shanghai és Peking - Egyéni körutazás

Utazási csomag
Létrehozás időpontja: 2024. február 14., szerda
Ref ID: 6319466
ár személyenként jelenleg
383.920 Ft
Utasonként, 2 felnőtt esetén
Létrehozás időpontja: 2024. február 14., szerda

Részletes útiterv

16 máj.
Indulás: Budapest-Shanghai
Indulás
China Eastern Airlines
China Eastern Airlines China Eastern Airlines - MU8640 - Üzemeltető:: Shanghai Airlines
12:30 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
5:45 - Shanghai, Pudong (PVG)
+ 1 nap 11ó 15p 0 PC Közvetlen
Repülőjárat:  MU8640 Üzemeltető::  Shanghai Airlines
Utasosztály: Economy
17 máj.
1. Shanghai
Maradjon innen:
Az úti célról: Shanghai egy modern város, amely a hatalmas Jangce folyó torkolatának déli részén található, és amelyet a Huangpu folyó kettéoszt. Kína egyik legnagyobb metropolisza, és a legkosmopolitább, legfejlettebb és legprogresszívebb városnak tartják Kína szárazföldi részén. Shanghai jó hely arra, ha betekintést szeretnénk nyerni Kína jövőjébe. Egy egész új felhőkarcolók városa épült a Pudong kerületben, beleértve az Oriental Pearl Tower-t, amely a város egyik jelképévé vált, és Ázsia egyik legmagasabb építménye, valamint a Shanghai World Financial Center, Ázsia harmadik legnagyobb épülete és a világ. A Jangce folyó nyugati oldalán található a Puxi terület, a város régebbi központi része. Puxi nagyon gazdag történelemmel rendelkezik, és itt találkozhatunk a város sok régi épületével és látványosságával, mint például a francia koncesszió, a Bund, a Yuyuan kert, a Jiu Qu híd, a Huxin pavilon és a templom. Shanghai Kína kosmopolita pénzügyi és kulturális központja. Shanghainak különleges keleti bája és friss nyugati stílusa van, ami mindenkinek tetszik. És ez is jó kiindulópont a közeli Jiangsu és Zhejiang tartományok vidéki és klasszikus látnivalóinak felfedezéséhez.
Bővebb információ
18 máj.
Jegyek
Private Historic Shanghai Guided Tour
Private Historic Shanghai Guided Tour
1 כניסה ( Up to 7 people: 1 )
8 hours 10:00 Tour in English
Részletek
19 máj.
Indulás: Shanghai-Peking
China Eastern Airlines
China Eastern Airlines China Eastern Airlines - MU5129
9:05 - Shanghai, Pudong (PVG)
11:20 - Beijing , Beijing Daxing International Airport (PKX)
2ó 15p Közvetlen
Repülőjárat:  MU5129
Utasosztály: Economy
Díj neve: Economy Class-V
19 máj.
2. Peking
Maradjon innen:
Az úti célról: Situated in northern China, Beijing is the capital of the People's Republic of China, the most populous country in the world. With a population of over 21million people, it is the nation's second-largest city after Shanghai. Beijing is a modern city of impressive new urban and commercial developments that looks towards the future but it is intrinsically linked to its imperial past. Beijing is renowned for its lavish palaces, ancient temples, and huge stone walls and gates. Its art treasures and important government and cultural institutions have long made the city a center of culture and art in China. The heart of the city and most important landmark is Tiananmen Square, the world's largest public square. The Tiananmen Gate separates the square from the Forbidden Palace, one of the city’s must-sees. The Forbidden Palace was the imperial palace during the Ming and Qing dynasties. Today it is known as the Palace museum and is one of the wonders of ancient China. Other Beijing’s main attractions are The Temple of Heaven, the Summer Palace and the ancient alleyway neighborhoods, where you can find traditional Beijing architecture, called Hutongs. Beijing is a good base to visit some of China’s major landmarks such as the Great Wall of China and the Ming Tombs. Some great world famous cultural and heritage sites, a thriving nightlife, great sporting facilities given as a legacy from the 2008 Olympic Games, great food such as Peking Duck, and good entertainment options like the Beijing Opera, make Beijing a fascinating city offering a lot to visitors.
Bővebb információ
21 máj.
Jegyek
Forbidden City Tickets
Forbidden City Tickets
2 כניסהs ( Adults: 2 )
12:00 Forbidden City
Részletek
22 máj.
Indulás: Peking-Budapest
Vissza
China Eastern Airlines
China Eastern Airlines China Eastern Airlines
19:30 - Beijing, Capital Intl (PEK)
6:55 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
+ 1 nap 17ó 25p 0 PC 1 Átszállás
MU
MU China Eastern Airlines - MU 5164
19:30 - Beijing, Capital Intl (PEK)
21:55 - Shanghai, Pudong (PVG)
Repülőjárat:  MU5164
Utasosztály: Economy
2ó 45p - átszállás itt: Shanghai, Pudong (PVG)
MU
MU China Eastern Airlines - MU 8639
0:40 - Shanghai, Pudong (PVG)
6:55 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
Repülőjárat:  MU8639 Üzemeltető::  Shanghai Airlines
Utasosztály: Economy
Megjegyzések:

Miért jó, hogy itt vagy és nálunk foglalsz?

        

Ezt a programot kedvedre alakíthatod:

dátumok, járatok, szállodák, programok – amit, csak szeretnél, amikor szeretnéd!

 

Kiválaszthatod a legjobb árakat:

számos szolgáltató áraiból találod nálunk a legkedvezőbbeket, egy helyen, nem kell neked összehasonlítgatnod az árakat és oldalakat.

 

Mi itt vagyunk mögötted:

az 1000 Út szakmai csapatának bármikor kérheted a segítségét, ha elakadnál vagy bizonytalan vagy, vagy utazás közben bármi kérdésed adódna, mindezt magyarul, hosszú várakoztatás és chatablakok nélkül telefonon vagy e-mailben.

 


Mit tartalmaz az ár? 


a repülőjegyet vagy jegyeket illetékkel és a megjelölt poggyásszala szállást a megjelölt szállodákban, kétágyas szobábana megjelölt ellátásta megjelölt transzfereket és fakultatív programokat (amennyiben szerepel az összeállított utazásban)

 


A fenti szolgáltatások az általunk összeválogatott csomagra vonatkoznak. TIPP: Frissítés után ellenőrizd, hogy az összes korábbi szolgáltatás bekerült-e az ajánlatba (szállás, transzferek, programok stb.) Ha valami hiányozna, a foglalás során hozzáadhatod az ajánlathoz.

 

Mit nem tartamaz az ár, de felmerülhet az utazás során?

Útlemondási biztosítást, utasbiztosítást, egyéb extra ellátás, további transzferek, feladható poggyászt, elsőbbségi beszállást, további programokat. 


FONTOS: az ár nem tartalmazza a beutazáshoz esetleg szükséges vízumokat, beutazási engedélyeket, regisztrációkat stb. Ezek országonként változhatnak, kérjük foglalás előtt tájékozódj az aktuális beutazási feltételekről, vagy keresd kollégáinkat az információval kapcsolatban.

 

Tetszik ez az utazás? Vagy valamit módosítanál? Akkor a módosítás gombra kattintva szabadon változtathatod: járatokat és szállást cserélhetsz, programokat vehetsz ki vagy adhatsz hozzá, és átütemezheted az egész utat egy számodra megfelelőbb időpontra. Csak a fantáziádon múlik, mit hozol ki belőle! Ha pedig pont ezt kerested, a foglalás gombra kattintva egy árfrissítés után le is foglalhatod a csomagot. A frissítés azért szükséges, mert ezekhez az ötletekhez nem készült fix foglalás, mindig az aktuálisan szabad helyek és árak alapján tudod lefoglalni az ajánlatot.


Foglalás után az árak már nem változnak!

 

Ha kérdésed van, hívd bátran kollégáinkat: +36 1 354 3996 vagy írj nekünk: booking@1000ut.hu-ra

Ha bizonytalan vagy, vagy csak kíváncsi rá kik is vagyunk és milyen csapat áll mögötted, ismerd meg kollégáinkat ide kattintva.

Foglalásod és utazásod velünk biztonságban lesz, hiszen tapasztalt munkatársaink minden kérdésedben segítenek majd, magyar nyelven a legjobb tudásuk szerint!

ár személyenként jelenleg
383.920 Ft
Utasonként, 2 felnőtt esetén
Módosítás
Foglaljon közvetlenül, változtatás nélkül
Utazás összegzése
2 Felnőtt
Éjszaka 5
Az útiterv tartalma
Úti célok 2
Járatok 3
Szálláshelyek 2
Tevékenységek 2

Tippjeink az utazáshoz

Ezeket az utazásokat ajánljuk

További tippjeink