Mexikó - Egyéni körutazás
jelenleg 651.494 Ft

Mexikó - Egyéni körutazás

Utazási csomag
Létrehozás időpontja: 2024. február 16., péntek
Ref ID: 6262061
ár személyenként jelenleg
651.494 Ft
Utasonként, 2 felnőtt esetén
Létrehozás időpontja: 2024. február 16., péntek
úti célok: Mexikóváros, Oaxaca, Merida, Cancun, Playa del Carmen

Részletes útiterv

19 okt.
Indulás: Budapest-Mexikóváros
Indulás
British Airways
British Airways British Airways
7:20 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
19:45 - Ciudad de Mexico, Licenciado Benito Juarez Intl (MEX)
20ó 25p 0 PC 1 Átszállás
BA
BA British Airways - BA 865
7:20 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
9:10 - London, Heathrow (LHR)
Repülőjárat:  BA865
Utasosztály: Economy
6ó 0p - átszállás itt: London, Heathrow (LHR)
BA
BA British Airways - BA 243
15:10 - London, Heathrow (LHR)
19:45 - Ciudad de Mexico, Licenciado Benito Juarez Intl (MEX)
Repülőjárat:  BA243
Utasosztály: Economy
19 okt.
1. Mexikóváros
Maradjon innen:
Az úti célról: Mexikóváros egy élénk metropolisz és kozmopolita város, amely egy síkságon helyezkedik el a középhegységben, 2 286 méter magasságban. Ez Mexikó fővárosa, és Észak-Amerika legnagyobb városa népesség alapján. A város szívében a spanyol adminisztratív épületek és magánházak helyettesítették az ősi Mexikó templomait, ami mind az új, mind a régi építészeti stílusok szintéziséhez vezetett. A Plaza de la Constituciónon, a történelmi belvárosban található a Catedral Metropolitana, az ország legnagyobb katedrálisa, amelynek építése 250 évet vett igénybe. Az alsó rész elég egyszerű, de a felső rész barokk és neoklasszikus stílusú. Sok oltárt tartalmaz, a főoltár pedig aranyból készült. Egy lift emelkedik fel a Torre Latino America-ba, egy földrengésbiztos toronyba, amelyet 1958-ban építettek. Egy kilátóplatformról csodálatos panorámás kilátás nyílik, beleértve a Palacio de Bellas Artes-t, narancssárga és sárga kupolájával, és a Juárez emlékművet. Természetesen egy látogatás Mexikó DF-be nem lenne teljes a mariachi zenének. Menjen el este a Plaza Garibaldi-ra, és élvezze a mariachi zenét. Mexikó D.F.-től 50 kilométerre találhatók Teotihuacan ősi romjai, amelyek egykor a kereskedelem, a művészet és a rituális szertartások központjai voltak. Nap piramisa az ősi idők egyik legnagyobb építészeti teljesítménye, és az emberiség legfontosabb kulturális központjai között tartják számon. A város lenyűgöző történelme mind művészetében, mind építészetében tükröződik, régi bájjal, indián gyökerekkel és elegáns épületekkel. Meglepetésekért, látnivalókért és történelemért Mexikó D.F. mindenképpen megérdemel egy látogatást.
Bővebb információ
20 okt.
Jegyek
Puebla, Cholula & Tonantzintla Day Trip
Puebla, Cholula & Tonantzintla Day Trip
2 כניסהs ( Felnőttek 12-től 100 éves korig: 2 )
11 hours 06:20 Shared Tour
Részletek
21 okt.
Jegyek
 Teotihuacan Half-Day Tour with Tequila tasting
Teotihuacan Half-Day Tour with Tequila tasting
2 כניסהs ( Felnőttek 12-től 100 éves korig: 2 )
8 hours 12:45 Afternoon Shared tour
Részletek
24 okt.
Indulás: Mexikóváros-Oaxaca
Aeroméxico
Aeroméxico Aeroméxico - AM2042
8:30 - Mexico City, Mexico City Santa Lucia Airport (NLU) Alternatív repülőtér
9:44 - Oaxaca, Xoxocotlan Intl (OAX)
1ó 14p 0 PC Közvetlen Viteldíj: BASICA
Repülőjárat:  AM2042
Utasosztály: Economy
24 okt.
2. Oaxaca
Maradjon innen:
Az úti célról: Oaxaca városa egy gyönyörű koloniális város, bájos kövezett utcákkal, galériákkal szegélyezett sétányokkal, élénk terekkel és színes piacokkal. Ez egy kozmopolita város, tele kiváló éttermekkel és pezsgő éjszakai élettel, mégis nagyon hagyományosan mexikói, mexikói népművészetet mutatva mindenhol. A fő Zocalo, vagy tér, egy gyönyörű és nyüzsgő hely, ahol élvezhetjük a régió egyedi és fantasztikus ételeit az egyik járdakávézóban. A Zocalo körül számos finom kézműves bolt és piac található. A Santo Domingo templom egy lenyűgöző történelmi templom és a barokk építészet ragyogó példája, amely lenyűgözően ötvözi a spanyol és az őslakos hatásokat. Mellette található az Oaxaca Kultúráinak Múzeuma, egy regionális történelemi és kulturális múzeum. Oaxaca városától nem messze található Monte Alban, Latin-Amerika egyik leglenyűgözőbb romja. A környező táj, a látványos hegyi táj, amely Mexikó központi vulkanikus övének része, szintén érdemes felfedezni. Ne hagyja ki, Oaxaca városa Mexikó egyik legvarázslatosabb helye.
Bővebb információ
25 okt.
Jegyek
Hierve el Agua, Tule Tree, Mitla and Mezcal Distillery Tour
Hierve el Agua, Tule Tree, Mitla and Mezcal Distillery Tour
2 כניסהs ( Felnőttek 14-től 66 éves korig: 2 )
12 hours 08:00 Hierve el Agua, Tule Tree, Mitla and Mezcal Distillery Tour
Részletek
26 okt.
Indulás: Oaxaca-Merida
Volaris
Volaris Volaris - Y47471
10:57 - Oaxaca, Xoxocotlan Intl (OAX)
12:34 - Merida, Licenciado Manuel Crescencio Rejon Int (MID)
1ó 37p 0 PC Közvetlen Viteldíj: Zero
Repülőjárat:  Y47471
Utasosztály: Economy
Díj neve: Zero
26 okt.
3. Merida
Maradjon innen:
Az úti célról: Mérida a mexikói Yucatan állam fővárosa. Mérida egy lenyűgöző és ünnepi hangulatú város, melyben erősen érezhető a spanyol gyarmati hatás. Mérida egy nagyon hangulatos város, különösen a hétvégéken, amikor a központi utcák lezárásra kerülnek, és zene és tánc van a főtéren. Az egész város úgy tűnik, leköltözik a belvárosba, hogy ünnepeljen. Jó kiindulópont a Yucatan-félsziget felfedezéséhez is. Méridából ellátogathatunk a maja romokhoz és múzeumokhoz, haciendákhoz, cenotékhoz, és a katolikus templomok nagy választékához. Méridát a spanyol hódítók alapították 1542-ben. Legyőzték a meglévő maja várost, szétbontották a piramisokat és a köveket felhasználták a San Idelfonso székesegyház építéséhez. Egy piramis helyén található most Mérida fővárosi tere. Ezt a teret most a székesegyház, a városháza, a kormányzói palota és a Casa de Montejo, Yucatan hódítójának egykori otthona veszi körül. Sétáljon végig a Paseo Montejo-n, hogy megcsodálja a felújított spanyol és francia gyarmati kúriákat. Mérida érdekes keveréke a lenyűgöző kultúrának és történelemnek, ízletes ételeknek, végtelen kulturális tevékenységeknek és izgalmas látnivalóknak. Mérida Yucatan kulturális fővárosa és pezsgő városi szíve.
Bővebb információ
26 okt.
Autókölcsönző
CHEVROLET MATIZ
Licenciado Manuel Crescencio Rejon Int
MERIDA AIRPORT
18:00 - 2024. okt. 26.
Cancun
CANCUN INTL AIRPORT
7:15 - 2024. okt. 27.
Sofőr életkora

Minimum 21, Maximum 80

Üzemanyag szabályzat

Átvétel és leadás teli tankkal

Általános fizetési feltételek
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
A foglalásra vonatkozó előleg
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: EUR 1000,00
Lopáskár biztosítás
with excess up to 1 600 EUR
Töréskár biztosítás (CDW)
with excess up to 1 600 EUR
Felvétel

MERIDA AIRPORT - Telefon: 9999460417

C 32 306 AEROPUERTO INT

Nyitvatartás: 07:00 - 21:00
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
Leadás

CANCUN INTL AIRPORT - Telefon 9999460417

INTERNATIONAL AIRPORT, COUNTER

Nyitvatartás: 07:00 - 22:00
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
Indulás: Merida-Cancun
Nincs járat kiválasztva
27 okt.
4. Cancun
Leállítás bekapcsolva
Az úti célról: Cancun egy város, amely a Yucatán-félsziget délkeleti partján, a mexikói Quintana Roo államban található. A világ egyik legismertebb turisztikai célpontja, valamint Benito Juárez településének székhelye. A város a Karib-tengeren található, és Mexikó egyik legkeletibb pontja. Cancún a Mexikó karibi tengerparti üdülőhelyének északi részén található, a Riviera Maya néven. Cancún, a mexikói Yucatan régióban található, számos nagyszerű látnivalóval rendelkezik. Kezdje a Cancun City fehér homokos strandjait. Yucatan dzsungelében fekszik az egyik legnagyobb és legjobban megőrzött régészeti lelőhely Mexikóban, Chichen Itza. A világ leghíresebb webhelyei közé tartozik a világhírű, ma több ezer éves múltra visszatekintő maja romok. Cancúnt látványos táj veszi körül. Mujeres Isla, egy kicsi, gyönyörű sziget, Cancún közelében, egyszerűen látványos. A Cenotes néven ismert varázslatos víz alatti természetes medencék nagy vonzerőt jelentenek a Cancún környékén. Sokan sziklás peremformációkat tartalmaznak fölöttük. Cancúnon kívül Tulumot találunk, egy egyedülálló helyet, ahol úszhat a türkizkék vizekben, és látogasson el a híres Mayan civilizáció romjaira. A trópusi strandok, az ősi romok és a modern üdülőhelyek keveréke révén ez a terület mindenki számára ideális nyaralóhely. A modern Cancun csodálatos fehér homokos strandokat és türkizkék tengereket kínál, remek éttermekkel, élénk klubokkal és mindenféle elképzelhető tevékenységgel.
Bővebb információ
Indulás: Cancun-Playa del Carmen
Nincs járat kiválasztva
27 okt.
5. Playa del Carmen
Maradjon innen:
Az úti célról: Mexikó jelenleg korlátozásmentesen látogatható, tesztelésre nincs szükség, oltottságtól függetlenül fogadják a beutazó turistákat. Egyes ide utaztató légitársaságok szabályzatai ettől eltérhetnek, kérlük érdeklődj kollégáinknál az aktuális információkkal kapcsolatban! Playa del Carmen eredetileg egy kis halászfalu volt Cancúntól délre, de az elmúlt években nyüzsgő turisztikai üdülőhellyé alakult. Ez az egyik legszínesebb és legváltozatosabb város a Maja Riviérán. Playa del Carmen lágy trópusi szellőt, világszínvonalú ételeket, jó éjszakai életet, csodálatos romokat, végtelen strandokat, hihetetlen sznorkelezést, csodálatos parkokat, barátságos embereket és még sok minden mást kínál. Playa del Carmen nagyszerű kiindulópont a Maja Riviéra és a Yucatán-félsziget összes érdekes helyének felfedezéséhez. Cozumel szigete, amely a világ legjobb sznorkelezési és búvárkodási lehetőségét kínálja, csak egy rövid hajóútra van. Chichen Itza piramisai 3 órányira vannak, de mindenképpen megéri az utazást! A turisták által kedvelt Playa del Carmen magával ragadó és festői, tele van apró és hangulatos mexikói üzletekkel és éttermekkel. Ez a kis város sok mindent kínál, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Bővebb információ
29 okt.
Jegyek
Chichen Itza, Cenote and Valladolid All-Inclusive Tour
Chichen Itza, Cenote and Valladolid All-Inclusive Tour
2 כניסהs ( Felnőttek 12-től 100 éves korig: 2 )
12 óra Meeting point option
Részletek
02 nov.
Indulás: Playa del Carmen-Budapest
Vissza
American Airlines
American Airlines American Airlines
15:30 - Cancún, Aeropuerto Internacional de Cancún (CUN)
17:45 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
+ 1 nap 20ó 15p 0 PC 2 Átszállás
AA
AA American Airlines - AA 1023
15:30 - Cancún, Aeropuerto Internacional de Cancún (CUN)
18:20 - Austin, Austin Bergstrom Intl (AUS)
Repülőjárat:  AA1023
Utasosztály: Economy
1ó 40p - átszállás itt: Austin, Austin Bergstrom Intl (AUS)
AA
AA American Airlines - AA 6947
20:00 - Austin, Austin Bergstrom Intl (AUS)
10:10 - London, Heathrow (LHR)
Repülőjárat:  AA6947 Üzemeltető::  British Airways
Utasosztály: Economy
4ó 0p - átszállás itt: London, Heathrow (LHR)
AA
AA American Airlines - AA 6685
14:10 - London, Heathrow (LHR)
17:45 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
Repülőjárat:  AA6685 Üzemeltető::  British Airways
Utasosztály: Economy
Megjegyzések:

Miért jó, hogy itt vagy és nálunk foglalsz?

        

Ezt a programot kedvedre alakíthatod:

dátumok, járatok, szállodák, programok – amit, csak szeretnél, amikor szeretnéd!

 

Kiválaszthatod a legjobb árakat:

számos szolgáltató áraiból találod nálunk a legkedvezőbbeket, egy helyen, nem kell neked összehasonlítgatnod az árakat és oldalakat.

 

Mi itt vagyunk mögötted:

az 1000 Út szakmai csapatának bármikor kérheted a segítségét, ha elakadnál vagy bizonytalan vagy, vagy utazás közben bármi kérdésed adódna, mindezt magyarul, hosszú várakoztatás és chatablakok nélkül telefonon vagy e-mailben.

 


Mit tartalmaz az ár? 


a repülőjegyet vagy jegyeket illetékkel és a megjelölt poggyásszala szállást a megjelölt szállodákban, kétágyas szobábana megjelölt ellátásta megjelölt transzfereket és fakultatív programokat (amennyiben szerepel az összeállított utazásban)

 


A fenti szolgáltatások az általunk összeválogatott csomagra vonatkoznak. TIPP: Frissítés után ellenőrizd, hogy az összes korábbi szolgáltatás bekerült-e az ajánlatba (szállás, transzferek, programok stb.) Ha valami hiányozna, a foglalás során hozzáadhatod az ajánlathoz.

 

Mit nem tartamaz az ár, de felmerülhet az utazás során?

Útlemondási biztosítást, utasbiztosítást, egyéb extra ellátás, további transzferek, feladható poggyászt, elsőbbségi beszállást, további programokat. 


FONTOS: az ár nem tartalmazza a beutazáshoz esetleg szükséges vízumokat, beutazási engedélyeket, regisztrációkat stb. Ezek országonként változhatnak, kérjük foglalás előtt tájékozódj az aktuális beutazási feltételekről, vagy keresd kollégáinkat az információval kapcsolatban.

 

Tetszik ez az utazás? Vagy valamit módosítanál? Akkor a módosítás gombra kattintva szabadon változtathatod: járatokat és szállást cserélhetsz, programokat vehetsz ki vagy adhatsz hozzá, és átütemezheted az egész utat egy számodra megfelelőbb időpontra. Csak a fantáziádon múlik, mit hozol ki belőle! Ha pedig pont ezt kerested, a foglalás gombra kattintva egy árfrissítés után le is foglalhatod a csomagot. A frissítés azért szükséges, mert ezekhez az ötletekhez nem készült fix foglalás, mindig az aktuálisan szabad helyek és árak alapján tudod lefoglalni az ajánlatot.


Foglalás után az árak már nem változnak!

 

Ha kérdésed van, hívd bátran kollégáinkat: +36 1 354 3996 vagy írj nekünk: booking@1000ut.hu-ra

Ha bizonytalan vagy, vagy csak kíváncsi rá kik is vagyunk és milyen csapat áll mögötted, ismerd meg kollégáinkat ide kattintva.

Foglalásod és utazásod velünk biztonságban lesz, hiszen tapasztalt munkatársaink minden kérdésedben segítenek majd, magyar nyelven a legjobb tudásuk szerint!

ár személyenként jelenleg
651.494 Ft
Utasonként, 2 felnőtt esetén
Módosítás
Foglaljon közvetlenül, változtatás nélkül
Utazás összegzése
2 Felnőtt
Éjszaka 14
Az útiterv tartalma
Úti célok 5
Járatok 4
Szálláshelyek 4
Autóbérlés 1
Programok 4

Tippjeink az utazáshoz

Ezeket az utazásokat ajánljuk

További tippjeink