Skócia - Egyéni körutazás autóbérléssel
jelenleg 506.524 Ft

Skócia - Egyéni körutazás autóbérléssel

Utazási csomag
Létrehozás időpontja: 2024. február 15., csütörtök
Ref ID: 6201745
ár személyenként jelenleg
506.524 Ft
Utasonként, 2 felnőtt esetén
Létrehozás időpontja: 2024. február 15., csütörtök
úti célok: Edinburgh, Aberdeen, Inverness, Fort William, Glasgow, Edinburgh

Részletes útiterv

30 máj.
Indulás: Budapest-Edinburgh
Indulás
Norwegian Air International
Norwegian Air International Norwegian Air International
14:55 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
19:50 - Edinburgh, Edinburgh (EDI)
5ó 55p 0 PC 1 Átszállás Viteldíj: LOWFARE
D8
D8 Norwegian Air International - D8 3551
14:55 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
16:45 - Copenhagen, Kastrup (CPH)
Repülőjárat:  D83551
Utasosztály: Economy
2ó 15p - átszállás itt: Copenhagen, Kastrup (CPH)
Change from terminal 3 to 2
D8
D8 Norwegian Air International - D8 3504
19:00 - Copenhagen, Kastrup (CPH)
19:50 - Edinburgh, Edinburgh (EDI)
Repülőjárat:  D83504
Utasosztály: Economy
30 máj.
1. Edinburgh
Maradjon innen:
Az úti célról: A középkori skót királyság fővárosa, Edinburgh vitathatatlanul Észak-Európa legszebb városa. Edinburg, amely még mindig Skócia autonóm közigazgatási intézményeinek központja, nem lett sem túl modernizált ahhoz, hogy hideg legyen, sem túl nagy ahhoz, hogy ne legyen vonzó. Középkori sikátorok csoportosulnak egy impozáns kastély körül, elegáns 18. századi házak söpörnek végig a buja parkokon, és virágzik a kultúra. A város megkérdőjelezhetetlen központi eleme, az edinburgh-i kastély mérföldeken át látható az utcasarkokon. A 11. századi Margit királyné kápolnája, Edinburg legrégebbi épülete, a várfalakon belül található. A palota felé sétálva elhalad a Gladstone's Land nevű középkori lakóház és a Lady Stair's House, egy 17. századi városi ház, amely Burns, Scott és Stevenson skót irodalmi szentháromságának emléktárgyait tartalmazza. A Mile, a város régi negyedének utolsó köre a Canongate Tolbooth, amely a People's Story Museumnak ad otthont, és az egyik legismertebb tereptárgy. Ha elsöprő kilátást szeretne kapni a városra, másszon fel az Arthur's Seat-re, a Holyrood Parkban található szunnyadó vulkánra. A Calton Hill gyönyörű kilátást nyújt Edinburgh-ra. De Edinburgh többről szól, mint városnézésről. Ha városi hangulatra vágyik, jelentkezzen be Stockbridge-be, egy furcsa közösségbe, tele diákokkal, kávézókkal és jó kocsmákkal. A város minden augusztusban ünnepli az Edinburgh-i Nemzetközi Fesztivált, amely három héten át a legjobb zene, színház, opera és tánc színese. Kulturált látogatók ezrei gyűlnek itt össze, és a város mindent megtesz annak érdekében, hogy boldoggá tegye őket.
Bővebb információ
30 máj.
Autókölcsönző
TOYOTA AYGO
Edinburgh
EDINBURGH APT
9:00 - 2024. máj. 30.
Edinburgh
EDINBURGH APT
7:00 - 2024. jún. 6.
Sofőr életkora

Minimum 26, Maximum 80

Üzemanyag szabályzat

Leadás ugyanolyan tankállással, mint átvételkor.

Általános fizetési feltételek
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
A foglalásra vonatkozó előleg
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: GBP 1500,00
Lopáskár biztosítás
with excess up to 1 500 GBP
Töréskár biztosítás (CDW)
with excess up to 1 500 GBP
Felvétel

EDINBURGH APT - Telefon: 0131-3330400

ENTERPRISE RENT A CAR, 175 JUBILEE ROAD

Nyitvatartás: 07:00 - 23:59
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
Leadás

EDINBURGH APT - Telefon 0131-3330400

ENTERPRISE RENT A CAR, 175 JUBILEE ROAD

Nyitvatartás: 07:00 - 23:59
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
31 máj.
Jegyek
90-minute introduction to Whisky in the Old Town of Edinburgh
90-minute introduction to Whisky in the Old Town of Edinburgh
2 כניסהs ( Felnőttek 18-től 121 éves korig: 2 )
1 hour and 30 minutes 17:00 90-minute introduction to Whisky in the Old Town of Edinburgh
Vissza nem térítendő
Részletek
Indulás: Edinburgh-Aberdeen
Nincs járat kiválasztva
01 jún.
2. Aberdeen
Maradjon innen:
Az úti célról: Aberdeen Skócia harmadik legnépesebb városa, és itt rendezik az Aberdeen Nemzetközi Ifjúsági Fesztivált, egy jelentős nemzetközi eseményt, amely a legtehetségesebb fiatal előadóművészeti társulatokat vonzza. FŐ TURISZTIKAI LÁTVÁNYOSSÁGOK - Aberdeen Művészeti Galéria. Az Aberdeen Művészeti Galéria egy viktoriánus épületben található, melynek főcsarnoka lenyűgöző márványból és gránitból készült. - Aberdeen Tengerészeti Múzeum. Ez a múzeum, amelyet az Skót Turisztikai Hivatal öt csillaggal értékelt, Aberdeen tengerrel való kapcsolatának történetét meséli el, a halászattól a kereskedelemig, egészen az Északi-tengeri olajig. - Gránit Építészet. Aberdeen gránit épületei az Egyesült Királyság egyik legismertebb városképét alkotják, gyönyörű és építészeti szempontból jelentős épületekkel. - Aberdeen Strand. A strand a festői Footdee-től kezdődik az egyik végén, és több mint két mérföldre északra, a Don folyó torkolatáig tart. Bár ritkán van elég meleg a napozáshoz, és az Északi-tenger egész évben hideg, ez egy fantasztikus hely egy futáshoz vagy egy frissítő sétához. A szörfösök és a windszörfösök is gyakran megtalálhatók itt. - Ó-Aberdeen. A város legbájosabb része, ahol az Aberdeen Egyetem Királyi Főiskolai Campusa található. - Téli Kertek. A David Welch Téli Kertek Skócia egyik legnépszerűbb kertjei, és Európa egyik legnagyobb fedett kertjei. Számos üvegházból állnak, amelyek széles választékát kínálják a trópusi és egzotikus növényeknek, sokuk ritka. - A Tolbooth Múzeum. A múzeumban lenyűgöző kiállítások találhatók a bűnözésről és a büntetésről, valamint a város történetéről.
Bővebb információ
Indulás: Aberdeen-Inverness
Nincs járat kiválasztva
02 jún.
3. Inverness
Maradjon innen:
Az úti célról: Inverness a Felföld idegközpontja és turista fővárosa. A forgalmas kikötőváros, amely a festői Ness folyó partján fekszik, fantasztikus kiindulópontja annak a skót régió felfedezésének, amely tartalmazza Nagy-Britannia leglenyűgözőbb tájait. De maga a város is megér egy látogatást. Inverness érdekes és vonzó város, gazdag választékot kínálva látogatandó helyekből és teendőkből; az ősi kastélyoktól az éttermekig, a Ness-tó hajókirándulásától a folyó menti sétáig. A város maga kicsi, kompakt és könnyen bejárható. A városban található kastély, amely festőien magasodik a folyó felett, uralja a horizontot. A kastély mai napig megmaradt szerkezete egy 19. századi, lenyűgöző neo-normann vörös kő erőd, amely még mindig körül van véve eredeti bástyafalának egy részével. A kastély alatt az Inverness Múzeum és Művészeti Galéria általános áttekintést nyújt a Felföld fejlődéséről, míg a középkori Church Street a város legidősebb épületeinek otthona. Ellentétben a legendával, Inverness kastélya nem az a hely, ahol Macbeth megölte király Duncan-t; az igazi helyszín egy árok- és húzódzkodó álom, a Cawdor kastély, amely Inverness-től keletre található. A gyönyörű gótikus építészet mindenképpen megér egy látogatást, ha csak a ragyogó kertjei miatt. Az Urquhart kastély romjai, egy helyi és nemzeti ikon, és a régió egyik legfotózottabb helyszíne, a tó északi oldalán találhatók. Itt történt a híres szörny legtöbb megfigyelése. Manapság Inverness egy modern város, minden modern szálláslehetőséggel és kényelmi szolgáltatással, amit egy nagyvárostól elvárhatunk. Számos csodálatos folyóparti étterem és pezsgő járdakávézó található, valamint széles körű szaküzletek a történelmi Óvárosban és a viktoriánus piacon. Akár a város utcáin barangolva, akár egy napos kirándulásra indulva a skót Felföldre, Inverness kétségtelenül az Egyesült Királyságban feltétlenül látni kell helyek közé tartozik.
Bővebb információ
02 jún.
Jegyek
Loch Ness 1-Hour Cruise with Urquhart Castle Views
Loch Ness 1-Hour Cruise with Urquhart Castle Views
2 כניסהs ( Felnőttek 16-től 65 éves korig: 2 )
1 hour 14:00 Departure times
Vissza nem térítendő
Részletek
03 jún.
Jegyek
The Isle of Skye and Eilean Donan Castle from Inverness
The Isle of Skye and Eilean Donan Castle from Inverness
2 כניסהs ( Felnőttek 17-től 60 éves korig: 2 )
12 hours 08:00 The Isle of Skye & Eilean Donan Castle from Inverness
Vissza nem térítendő
Részletek
Indulás: Inverness-Fort William
Nincs járat kiválasztva
04 jún.
4. Fort William
Leállítás bekapcsolva
Az úti célról: Fort William Skócia Highlands területének második legnagyobb települése, körülbelül 10 000 lakossal. Fort William jelentős turisztikai központ, délre található a Glen Coe, északra az Aonach Mòr és nyugatra a Glenfinnan, az Úton a Szigetek felé. A Ben Nevis és számos más Munro-hegy közelsége miatt ez a központ a hegyi túrázás és a mászás központja. Ismert a közelben található lejtőn található hegyikerékpár-pályájáról is. Meg kell látogatnia a West Highland Múzeumot, a Highland történelmének régi stílusú múzeumát, ami a High Streettől nem messze található. Hétfőtől szombatig 10.00 – 16.00 óráig van nyitva, a belépés ingyenes.
Bővebb információ
Indulás: Fort William-Glasgow
Nincs járat kiválasztva
04 jún.
5. Glasgow
Maradjon innen:
Az úti célról: Szkócia nyugati partján, Lanarkshire-ben található Glasgow egy pezsgő, divatos város, amely frissességével és stílusával kevés más brit város tud versenyezni. Glasgow híres művészeti és kulturális életéről. Nemzetközileg elismert galériái és múzeumai vannak, a legjobb vásárlási lehetőségeket kínálja az Egyesült Királyságban Londonon kívül, és Skócia legjobb éjszakai életét kínálja. Több mint 800 bár és pub közül választhatnak a látogatók, és hatalmas választékban találhatóak éjszakai klubok, péntek és szombat este az utcák megtelnek emberekkel, akik egyik szórakozóhelyről a másikra igyekeznek. A zene rajongói imádni fogják Glasgow hangulatát a városban megrendezett fesztiválok és élő koncertek miatt. A kulturális és szórakoztató lehetőségek gazdagsága miatt a látogatók emlékezetes városként fogják megjegyezni Glasgow-t. A város könnyen megközelíthető, számos vonat- és buszállomás található a városközpontban, amelyek megbízható tömegközlekedést kínálnak.
Bővebb információ
Indulás: Glasgow-Edinburgh
Nincs járat kiválasztva
06 jún.
6. Edinburgh
Leállítás bekapcsolva
Az úti célról: A középkori skót királyság fővárosa, Edinburgh vitathatatlanul Észak-Európa legszebb városa. Edinburg, amely még mindig Skócia autonóm közigazgatási intézményeinek központja, nem lett sem túl modernizált ahhoz, hogy hideg legyen, sem túl nagy ahhoz, hogy ne legyen vonzó. Középkori sikátorok csoportosulnak egy impozáns kastély körül, elegáns 18. századi házak söpörnek végig a buja parkokon, és virágzik a kultúra. A város megkérdőjelezhetetlen központi eleme, az edinburgh-i kastély mérföldeken át látható az utcasarkokon. A 11. századi Margit királyné kápolnája, Edinburg legrégebbi épülete, a várfalakon belül található. A palota felé sétálva elhalad a Gladstone's Land nevű középkori lakóház és a Lady Stair's House, egy 17. századi városi ház, amely Burns, Scott és Stevenson skót irodalmi szentháromságának emléktárgyait tartalmazza. A Mile, a város régi negyedének utolsó köre a Canongate Tolbooth, amely a People's Story Museumnak ad otthont, és az egyik legismertebb tereptárgy. Ha elsöprő kilátást szeretne kapni a városra, másszon fel az Arthur's Seat-re, a Holyrood Parkban található szunnyadó vulkánra. A Calton Hill gyönyörű kilátást nyújt Edinburgh-ra. De Edinburgh többről szól, mint városnézésről. Ha városi hangulatra vágyik, jelentkezzen be Stockbridge-be, egy furcsa közösségbe, tele diákokkal, kávézókkal és jó kocsmákkal. A város minden augusztusban ünnepli az Edinburgh-i Nemzetközi Fesztivált, amely három héten át a legjobb zene, színház, opera és tánc színese. Kulturált látogatók ezrei gyűlnek itt össze, és a város mindent megtesz annak érdekében, hogy boldoggá tegye őket.
Bővebb információ
06 jún.
Indulás: Edinburgh-Budapest
Vissza
Eurowings
Eurowings Eurowings
12:25 - Edinburgh, Edinburgh (EDI)
20:30 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
7ó 5p 0 PC 1 Átszállás Viteldíj: BASIC
EW
EW Eurowings - EW 363
12:25 - Edinburgh, Edinburgh (EDI)
15:10 - Cologne, Koln Bonn (CGN)
Repülőjárat:  EW363 Üzemeltető::  Smartwings
Utasosztály: Economy
Díj neve: BASIC
3ó 40p - átszállás itt: Cologne, Koln Bonn (CGN)
EW
EW Eurowings - EW 788
18:50 - Cologne, Koln Bonn (CGN)
20:30 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
Repülőjárat:  EW788
Utasosztály: Economy
Díj neve: BASIC
Megjegyzések:

Miért jó, hogy itt vagy és nálunk foglalsz?

        

Ezt a programot kedvedre alakíthatod:

dátumok, járatok, szállodák, programok – amit, csak szeretnél, amikor szeretnéd!

 

Kiválaszthatod a legjobb árakat:

számos szolgáltató áraiból találod nálunk a legkedvezőbbeket, egy helyen, nem kell neked összehasonlítgatnod az árakat és oldalakat.

 

Mi itt vagyunk mögötted:

az 1000 Út szakmai csapatának bármikor kérheted a segítségét, ha elakadnál vagy bizonytalan vagy, vagy utazás közben bármi kérdésed adódna, mindezt magyarul, hosszú várakoztatás és chatablakok nélkül telefonon vagy e-mailben.

 


Mit tartalmaz az ár? 


a repülőjegyet vagy jegyeket illetékkel és a megjelölt poggyásszala szállást a megjelölt szállodákban, kétágyas szobábana megjelölt ellátásta megjelölt transzfereket és fakultatív programokat (amennyiben szerepel az összeállított utazásban)

 


A fenti szolgáltatások az általunk összeválogatott csomagra vonatkoznak. TIPP: Frissítés után ellenőrizd, hogy az összes korábbi szolgáltatás bekerült-e az ajánlatba (szállás, transzferek, programok stb.) Ha valami hiányozna, a foglalás során hozzáadhatod az ajánlathoz.

 

Mit nem tartamaz az ár, de felmerülhet az utazás során?

Útlemondási biztosítást, utasbiztosítást, egyéb extra ellátás, további transzferek, feladható poggyászt, elsőbbségi beszállást, további programokat. 


FONTOS: az ár nem tartalmazza a beutazáshoz esetleg szükséges vízumokat, beutazási engedélyeket, regisztrációkat stb. Ezek országonként változhatnak, kérjük foglalás előtt tájékozódj az aktuális beutazási feltételekről, vagy keresd kollégáinkat az információval kapcsolatban.

 

Tetszik ez az utazás? Vagy valamit módosítanál? Akkor a módosítás gombra kattintva szabadon változtathatod: járatokat és szállást cserélhetsz, programokat vehetsz ki vagy adhatsz hozzá, és átütemezheted az egész utat egy számodra megfelelőbb időpontra. Csak a fantáziádon múlik, mit hozol ki belőle! Ha pedig pont ezt kerested, a foglalás gombra kattintva egy árfrissítés után le is foglalhatod a csomagot. A frissítés azért szükséges, mert ezekhez az ötletekhez nem készült fix foglalás, mindig az aktuálisan szabad helyek és árak alapján tudod lefoglalni az ajánlatot.


Foglalás után az árak már nem változnak!

 

Ha kérdésed van, hívd bátran kollégáinkat: +36 1 354 3996 vagy írj nekünk: booking@1000ut.hu-ra

Ha bizonytalan vagy, vagy csak kíváncsi rá kik is vagyunk és milyen csapat áll mögötted, ismerd meg kollégáinkat ide kattintva.

Foglalásod és utazásod velünk biztonságban lesz, hiszen tapasztalt munkatársaink minden kérdésedben segítenek majd, magyar nyelven a legjobb tudásuk szerint!

ár személyenként jelenleg
506.524 Ft
Utasonként, 2 felnőtt esetén
Módosítás
Foglaljon közvetlenül, változtatás nélkül
Utazás összegzése
2 Felnőtt
Éjszaka 7
Az útiterv tartalma
Úti célok 6
Járatok 2
Szálláshelyek 4
Autóbérlés 1
Programok 3

Tippjeink az utazáshoz

Ezeket az utazásokat ajánljuk

További tippjeink