Azon dolgozunk, hogy az összes szolgáltatáshoz megtaláljuk a legjobb árat. Ez pár másodpercet is igénybe vehet, de érdemes kivárni!

A visszajelzése segítségével javítani tudjuk a szolgáltatásainkat.
Maldív-szigetek, Maldív-szigetek

Maldív-szigetek, Maldív-szigetek

Szállásajánlataink Maldív-szigetek

Lássam az összes szállást

Maldív-szigetek Maldív-szigetek

A Maldív-szigetek, amelyek az Indiai-óceánban találhatók, 1 192 korallszigetből álló szigetcsoport, amelyek 26 korallzátonyba csoportosulnak. Ezekből a kis szigetekből csak 203 lakott. Kaafu az a hely, ahol a főváros, Malé, és a repülőtér található, és itt található a legtöbb turistaüdülő. A Maldív-szigetek valóban olyan álom úticél, amilyennek a nyaralási prospektusokban tűnik, a víz valóban kristálytiszta és türkizkék, a homok valóban olyan fehér, és a naplementék valóban minden elképzelhető vörös és narancssárga árnyalatban pompáznak. A Maldív-szigetek híresek békés környezetükről, kiváló búvárkodási és snorkel lehetőségeikről, tengerparti villáikról, sötétkék tengerükről, türkizkék lagúnáikról és kifinomult ételeikről. Egy utazás a Maldív-szigetekre mindig felejthetetlen élmény, a léleknek öröm és a szemnek gyönyörűség, kristálytiszta vizek, trópusi fehér homokos strandok, színes flóra és érintetlen természet. De vigyázat, a paradicsom nem olcsó.
Ajánlott reptér
Male Intl (MLE)
Nevezetességek
  • Fuvahmulah
  • Fonimagoodhoo
  • Hukuru Miskiy
Nearby destinations
  • Faafu Atoll a 30,99 km
Lejárt a munkamenet

Arra figyelünk, hogy az árajánlatunk mindig aktuális hely és árinformációk alapján készüljön el.

A lap frissítéséhez kattintson az OK gombra
Adatvédelmi szabályzat

Az adatvédelmi szabályzatunkat az alábbi linken megtalálja: http://www.1000ut.hu/user_dok/kulso_adatvedelmi_tajekoztato.pdf