Közép-Amerika - Egyéni nagykörutazás
jelenleg 1.296.222 Ft

Közép-Amerika - Egyéni nagykörutazás

Utazási csomag
Létrehozás időpontja: 2024. február 16., péntek
Ref ID: 6471912
ár személyenként jelenleg
1.296.222 Ft
Utasonként, 2 felnőtt esetén
Létrehozás időpontja: 2024. február 16., péntek
úti célok: Panama Város, San Jose, San Salvador, Guatemala Város, Belize Város, Cancun

Részletes útiterv

20 okt.
Indulás: Budapest-Panama Város
Indulás
Brussels Airlines
United Airlines
Több légitársaság Több légitársaság
6:05 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
19:37 - Panama City, Tocumen Intl (PTY)
20ó 32p 0 PC 2 Átszállás
SN
SN Brussels Airlines - SN 7148
6:05 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
7:50 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
Repülőjárat:  SN7148 Üzemeltető::  Lufthansa
Utasosztály: Economy
3ó 20p - átszállás itt: Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
SN
SN Brussels Airlines - SN 9004
11:10 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
13:35 - Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
Repülőjárat:  SN9004 Üzemeltető::  United Airlines
Utasosztály: Economy
1ó 44p - átszállás itt: Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
UA
UA United Airlines - UA 1021
15:19 - Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
19:37 - Panama City, Tocumen Intl (PTY)
Repülőjárat:  UA1021
Utasosztály: Economy
20 okt.
1. Panama Város
Maradjon innen:
Az úti célról: Panama City Panama fővárosa. Ez egy nagyon kozmopolita város, modern és nyugati hangulattal, de büszkén mutatja hispán és őslakos gyökereit. Az elmúlt években Panama City fontos nemzetközi kereskedelmi és bankközponttá vált. Minden érdeklődést kielégít, mivel számos múzeum, nagyon szép éttermek és rengeteg hely van, ahol este táncolhat és szórakozhat. Panama City-ben található a festői és érdekes Casco Viejo vagy Óváros, csodálatos koloniális építészettel. Az El Casco Viejo egy bájos negyed, ideális a történelmi utcáin való sétáláshoz, a gyönyörűen felújított koloniális építészettel, templomaival és tereivel, kellemes kávézóival és éttermeivel, amelyek jól összekeverednek a régi idők maradványaival. A székesegyház, az Interoceán Csatorna múzeuma, a Történeti Múzeum a Plaza de la Independencia, a város főtere körül található. Sokkal több templom, múzeum és történelmi épület található ezen a területen, mindössze néhány háztömbnyire egymástól. A Palacio de las Garzas, ahol az ország elnöke él, két háztömbnyire északra található. A keleti oldalon található a Plaza de Francia és a gyönyörű sétány, a Paseo de las Bovedas, nagyszerű kilátással a városra. A lenyűgöző Panama-csatorna, amelyet a világ egyik legnagyobb mérnöki csodájának tartanak, kétségtelenül a városba érkező összes turista legnagyobb vonzereje. Növekvő, meghívó, izgalmas, élénk és álmatlan, Panama City Közép-Amerika legkozmopolitább és legélénkebb fővárosa.
Bővebb információ
21 okt.
Jegyek
Panama Old Town and Canal Tour
Panama Old Town and Canal Tour
2 כניסהs ( Felnőttek 5 éves kortól: 2 )
Half-day morning 07:30 Tour
Részletek
22 okt.
Indulás: Panama Város-San Jose
Copa Airlines
Copa Airlines Copa Airlines - CM192
9:37 - Panama City, Tocumen Intl (PTY)
10:02 - San Jose, Juan Santamaria Intl (SJO)
1ó 25p Közvetlen Viteldíj: Economy Basic
Repülőjárat:  CM192
Utasosztály: Economy
Díj neve: Economy Basic
22 okt.
2. San Jose
Maradjon innen:
Az úti célról: San José, Costa Rica fővárosa, nagyon eltérő hangulatot áraszt a legtöbb latin-amerikai városhoz képest, sokkal több amerikai hatású építészettel és mediterrán klímával. San José egy természet közepén fekvő város. A Középső-völgyben található, a várost a legváltozatosabb formájú vadvilág, valamint a Poás és az Irazú vulkánok veszik körül. Ez a központi pont, ahonnan elérhető az ország gazdag Nemzeti Parkjai, gyönyörű tengerpartjai, lenyűgöző folyói és érintetlen hegyei. San José rendelkezik saját vonzerővel, mint például a Nemzeti Színház, a Központi Piac, a Nemzeti Múzeum vagy a Metropolitánus Székesegyház. Ráadásul barátságos emberei élénk hangulatot kölcsönöznek a városnak, amit a város számos éttermében és bárjában érezhetünk. Néhány múzeum és épület árulkodik a koloniális múltról és az európai művészeti hatásokról. San Josének sokat kell nyújtania, és ez egy nagy történelmi és kulturális jelentőségű város.
Bővebb információ
25 okt.
Indulás: San Jose-San Salvador
Volaris
Volaris Volaris - Y44341 - Üzemeltető:: Vuela El Salvador S.A. de C.V.
9:01 - San Jose, Juan Santamaria Intl (SJO)
10:18 - San Salvador, El Salvador Intl (SAL)
1ó 17p 0 PC Közvetlen Viteldíj: Zero
Repülőjárat:  Y44341 Üzemeltető::  Vuela El Salvador S.A. de C.V.
Utasosztály: Economy
Díj neve: Zero
25 okt.
3. San Salvador
Maradjon innen:
Az úti célról: San Salvador, El Salvador fővárosa, az ország közepén, a San Salvador vulkán lábánál fekszik. Ez egy nagy város, szép múzeumokkal, néhány nagyszabású épülettel és emlékművel. A városközpontban pezsgő utcai életet találunk, sok forgalommal és utcai árusokkal. Több tér és park, valamint monumentális épületek találhatók itt. A Plaza Gerardo Barrios, San Salvador szívében, nagyszerűséget és méltóságot sugároz. A közelben található a Metropolitan Katedrális, az Iglesia El Rosario, az egyik elsalvadori építészeti gyöngyszem, és a Mercado Ex-Cuartel, az ország legnagyobb szuvenírpiaca. San Salvador legjobb múzeumai a Zona Rosa és a Colonia Escalón modern és csendesebb részein találhatók. Az egyik legélvezetesebb dolog, amit San Salvadorban és környékén tehetünk, az a Parque Botánico La Laguna meglátogatása az Antiguo Cuscatlán területén. Ezek a gyönyörű botanikus kertek, amelyek egy vulkáni kráter alján találhatók, bemutatják a helyi állatvilágot. San Salvador kényelmes helyet biztosít az ország többi részének felfedezéséhez. Jó éttermek, finom üzletek, izgalmas éjszakai élet és barátságos salvadoriak. Gyere be és fedezd fel a várost!
Bővebb információ
26 okt.
Jegyek
The best of San Salvador in 1 day: El Boqueron + Rainbow slide + Historic Center
The best of San Salvador in 1 day: El Boqueron + Rainbow slide + Historic Center
2 כניסהs ( Felnőttek 15-től 100 éves korig: 2 )
6 hours 08:30 The best of San Salvador Tour
Részletek
27 okt.
Indulás: San Salvador-Guatemala Város
TAG Airlines
TAG Airlines TAG Airlines - 5U214
20:05 - San Salvador, El Salvador Intl (SAL)
21:00 - Guatemala City, La Aurora (GUA)
55p 0 KG Közvetlen
Repülőjárat:  5U214
Utasosztály: Economy
Díj neve: ECONOMY
27 okt.
4. Guatemala Város
Maradjon innen:
Az úti célról: Guatemala City Guatemala fővárosa, és az ország legnagyobb és legmodernebb városa. Guatemala City egy terjedelmes város, amely modern, koloniális és hagyományos építészet keverékét kínálja. Van egy érdekes Óvárosa, nagyszerű templomokkal, néhány jó múzeummal és piaccal, és ez egy jó hely a valódi Guatemala megtekintésére, Ladino és indiai kultúrájának keverékével. A 13. és 14. zónában, Guatemala City központjának déli részén található az impozáns Avenida las Americas. Ez a széles sugárút tiszteleg minden latin-amerikai ország előtt, Mexikótól Argentínáig és Chileig. A Calle 1-től a Calle 20-ig fut, ami a város kulturális területének nevezik. Guatemala City központi tere, amelyet Parque Centralnak hívnak, a város szíve és mindig tevékenység központja. Ez az egyik legvonzóbb terület a látogatók számára, mivel Guatemala City legjelentősebb jellemzői, mint például a székesegyház, a múzeumok, a Nemzeti Palota és a Nemzeti Könyvtár, a Plaza körül találhatók. A Plaza nagy része nyitott burkolt terület, tökéletes a vásárláshoz, vagy csak arra, hogy hátradőljön és nézze, ahogy mindenki más dolgozik. Vannak szökőkutak, ahol a gyerekek játszanak, és csendesebb árnyékos területek, ahol a fiatal szerelmesek minden padot elfoglalnak. A közelben található a Központi Piac, hatalmas piac a guatemalai kézműves termékek számára. A lakosok őszinte és mély vendégszeretete, a város kiemelkedő kulturális öröksége és lenyűgöző természeti szépsége Guatemala Cityt vonzóvá teszi az utazók számára.
Bővebb információ
29 okt.
Jegyek
Pacaya Volcano Tour and Hot Springs from Guatemala City
Pacaya Volcano Tour and Hot Springs from Guatemala City
2 כניסהs ( Felnőttek 12-től 86 éves korig: 2 )
10 hours 06:30 Pacaya Hike
Részletek
Ugyanazon a napon van egy szállítás. Nyitvatartási idő ellenőrzése
29 okt.
Indulás: Guatemala Város-Belize Város
TAG Airlines
TAG Airlines TAG Airlines - 5U804
10:00 - Guatemala City, La Aurora (GUA)
11:00 - Belize City, Philip S W Goldson Intl (BZE)
1ó 0p 0 KG Közvetlen
Repülőjárat:  5U804
Utasosztály: Economy
Díj neve: ECONOMY
29 okt.
5. Belize Város
Maradjon innen:
Az úti célról: Belize Közép-Amerika keleti partján található ország. Az ország rengeteget kínál, a belső Belize buja dzsungeleitől, melyek egzotikus növényekkel és állatokkal tarkítottak, egészen a szigetek fehérhomokos strandjaiig. Pihenés, szabadtéri kaland, búvárkodás, kultúra, mindezt megteheti egy hét alatt. Belize híres a maja kultúráról, Közép-Amerika legjobban feltárt maja templomai és városai találhatóak itt. Az Actun Tunichil Muknal egy maja áldozati temetkezési hely Belmopan közelében, az ország fővárosában. A helyszín teljes egészében egy barlangrendszerben található. A barlang szent hely volt a majáknak, és számos kerámia, cserép és kőedény, valamint több emberi áldozati maradvány található benne. Belmopan közelében található a Guanacaste Nemzeti Park, egy trópusi erdő, melyben hatalmas mennyiségű vad növény- és állatvilág található, különösen a sok trópusi madár, melyek ebben az erdőben élnek, ahol a Roaring Creek a nagyobb Belize folyóba ömlik. Belize nagyszerű turisztikai célpont, ha el akar szakadni a nyüzsgő városi élettől és el akar veszni a természet szépségében. Belize-ben az idő nem számít, csak merüljön el a természetben és a strandokban, és élvezze az egyszerű életet.
Bővebb információ
29 okt.
Szállás
2 éjszaka
31 okt.
Indulás: Belize Város-Cancun
Tropic Air Limited
Tropic Air Limited Tropic Air Limited - 9N6610
10:30 - Belize City, Philip S W Goldson Intl (BZE)
13:00 - Cancún, Aeropuerto Internacional de Cancún (CUN)
1ó 30p 1 PC Közvetlen
Repülőjárat:  9N6610
Utasosztály: Economy
Díj neve: ECONOMY
31 okt.
6. Cancun
Maradjon innen:
Az úti célról: Cancun egy város, amely a Yucatán-félsziget délkeleti partján, a mexikói Quintana Roo államban található. A világ egyik legismertebb turisztikai célpontja, valamint Benito Juárez településének székhelye. A város a Karib-tengeren található, és Mexikó egyik legkeletibb pontja. Cancún a Mexikó karibi tengerparti üdülőhelyének északi részén található, a Riviera Maya néven. Cancún, a mexikói Yucatan régióban található, számos nagyszerű látnivalóval rendelkezik. Kezdje a Cancun City fehér homokos strandjait. Yucatan dzsungelében fekszik az egyik legnagyobb és legjobban megőrzött régészeti lelőhely Mexikóban, Chichen Itza. A világ leghíresebb webhelyei közé tartozik a világhírű, ma több ezer éves múltra visszatekintő maja romok. Cancúnt látványos táj veszi körül. Mujeres Isla, egy kicsi, gyönyörű sziget, Cancún közelében, egyszerűen látványos. A Cenotes néven ismert varázslatos víz alatti természetes medencék nagy vonzerőt jelentenek a Cancún környékén. Sokan sziklás peremformációkat tartalmaznak fölöttük. Cancúnon kívül Tulumot találunk, egy egyedülálló helyet, ahol úszhat a türkizkék vizekben, és látogasson el a híres Mayan civilizáció romjaira. A trópusi strandok, az ősi romok és a modern üdülőhelyek keveréke révén ez a terület mindenki számára ideális nyaralóhely. A modern Cancun csodálatos fehér homokos strandokat és türkizkék tengereket kínál, remek éttermekkel, élénk klubokkal és mindenféle elképzelhető tevékenységgel.
Bővebb információ
01 nov.
Jegyek
Tulum, Coba, Playa Del Carmen and Cenote Tour with Tickets
Tulum, Coba, Playa Del Carmen and Cenote Tour with Tickets
2 כניסהs ( Felnőttek 12-től 100 éves korig: 2 )
From 11 to 13 hours Tulum, Coba, Playa Del Carmen and Cenote Day Tour
Részletek
02 nov.
Jegyek
Chichen Itza, Cenote and Valladolid All-Inclusive Tour
Chichen Itza, Cenote and Valladolid All-Inclusive Tour
2 כניסהs ( Felnőttek 12-től 100 éves korig: 2 )
12 óra Hotel pick-up option
Részletek
03 nov.
Jegyek
Xcaret Park Entry Tickets with Cultural Night Show Included
Xcaret Park Entry Tickets with Cultural Night Show Included
2 כניסהs ( Felnőttek 12-től 100 éves korig: 2 )
From 6 to 12 hours Xcaret Night Admission
Részletek
05 nov.
Indulás: Cancun-Budapest
Vissza
Air Canada
Air Canada Air Canada
11:40 - Cancún, Aeropuerto Internacional de Cancún (CUN)
9:50 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
+ 1 nap 16ó 10p 0 PC 2 Átszállás
AC
AC Air Canada - AC 1811
11:40 - Cancún, Aeropuerto Internacional de Cancún (CUN)
15:40 - Toronto, Lester B Pearson Intl (YYZ)
Repülőjárat:  AC1811
Utasosztály: Economy
1ó 0p - átszállás itt: Toronto, Lester B Pearson Intl (YYZ)
AC
AC Air Canada - AC 840
16:40 - Toronto, Lester B Pearson Intl (YYZ)
6:30 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
Repülőjárat:  AC840
Utasosztály: Economy
1ó 45p - átszállás itt: Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
AC
AC Air Canada - AC 9109
8:15 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
9:50 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
Repülőjárat:  AC9109 Üzemeltető::  Lufthansa
Utasosztály: Economy
Megjegyzések:

Miért jó, hogy itt vagy és nálunk foglalsz?

        

Ezt a programot kedvedre alakíthatod:

dátumok, járatok, szállodák, programok – amit, csak szeretnél, amikor szeretnéd!

 

Kiválaszthatod a legjobb árakat:

számos szolgáltató áraiból találod nálunk a legkedvezőbbeket, egy helyen, nem kell neked összehasonlítgatnod az árakat és oldalakat.

 

Mi itt vagyunk mögötted:

az 1000 Út szakmai csapatának bármikor kérheted a segítségét, ha elakadnál vagy bizonytalan vagy, vagy utazás közben bármi kérdésed adódna, mindezt magyarul, hosszú várakoztatás és chatablakok nélkül telefonon vagy e-mailben.

 


Mit tartalmaz az ár? 


a repülőjegyet vagy jegyeket illetékkel és a megjelölt poggyásszala szállást a megjelölt szállodákban, kétágyas szobábana megjelölt ellátásta megjelölt transzfereket és fakultatív programokat (amennyiben szerepel az összeállított utazásban)

 


A fenti szolgáltatások az általunk összeválogatott csomagra vonatkoznak. TIPP: Frissítés után ellenőrizd, hogy az összes korábbi szolgáltatás bekerült-e az ajánlatba (szállás, transzferek, programok stb.) Ha valami hiányozna, a foglalás során hozzáadhatod az ajánlathoz.

 

Mit nem tartamaz az ár, de felmerülhet az utazás során?

Útlemondási biztosítást, utasbiztosítást, egyéb extra ellátás, további transzferek, feladható poggyászt, elsőbbségi beszállást, további programokat. 


FONTOS: az ár nem tartalmazza a beutazáshoz esetleg szükséges vízumokat, beutazási engedélyeket, regisztrációkat stb. Ezek országonként változhatnak, kérjük foglalás előtt tájékozódj az aktuális beutazási feltételekről, vagy keresd kollégáinkat az információval kapcsolatban.

 

Tetszik ez az utazás? Vagy valamit módosítanál? Akkor a módosítás gombra kattintva szabadon változtathatod: járatokat és szállást cserélhetsz, programokat vehetsz ki vagy adhatsz hozzá, és átütemezheted az egész utat egy számodra megfelelőbb időpontra. Csak a fantáziádon múlik, mit hozol ki belőle! Ha pedig pont ezt kerested, a foglalás gombra kattintva egy árfrissítés után le is foglalhatod a csomagot. A frissítés azért szükséges, mert ezekhez az ötletekhez nem készült fix foglalás, mindig az aktuálisan szabad helyek és árak alapján tudod lefoglalni az ajánlatot.


Foglalás után az árak már nem változnak!

 

Ha kérdésed van, hívd bátran kollégáinkat: +36 1 354 3996 vagy írj nekünk: booking@1000ut.hu-ra

Ha bizonytalan vagy, vagy csak kíváncsi rá kik is vagyunk és milyen csapat áll mögötted, ismerd meg kollégáinkat ide kattintva.

Foglalásod és utazásod velünk biztonságban lesz, hiszen tapasztalt munkatársaink minden kérdésedben segítenek majd, magyar nyelven a legjobb tudásuk szerint!

ár személyenként jelenleg
1.296.222 Ft
Utasonként, 2 felnőtt esetén
Módosítás
Foglaljon közvetlenül, változtatás nélkül
Utazás összegzése
2 Felnőtt
Éjszaka 16
Az útiterv tartalma
Úti célok 6
Járatok 7
Szálláshelyek 6
Programok 6

Tippjeink az utazáshoz

Ezeket az utazásokat ajánljuk

További tippjeink